Unibet ajutor clienti

Un ajutor pentru clienti este bine venit in orice moment. Unibet ofera cel mai complet serviciu de ajutor clienti si este disponibil si la indemana oricui intampina dificultati in relatia cu aceasta casa de pariuri online si alte jocuri de noroc. Serviciul de relatii este bine reprezentat in sectiunea ajutor si tot odata strcuturat pe mai multe nivele.

Prima si prima data cand intampinati o problema pe Unibet se recomanda sa verificati lista cu intrebari si raspunsuri de la sectiunea de ajutor. Este posibil ca raspunsul la problema voastra sa aiba o rezlovare pe care o gasiti navigand prin aceasta colectie de intrebari frecvente. Daca nu gasiti raspunsul cautat la aceasta sectiune este nevioe sa avansati la urmatorul nivel de suport destinat clientilor.

Dechideti o sesiune de live chat, scrieti un mail sau dati un telefon si un reprezentant Unibet va fi pregatit sa va ajute. In functie de graba dumneavoastra selectati metoda adecvata de solutionare a problemei intampinate. Live chat va este util in timp ce sunteti in mijlocul actiunii, la fel si apelul telefonic va poate fi de folos in acest caz. Daca aveti timp mai mult de asteptat pana la rezolvarea problemei voastre alegeti sa transmiteti un mail la una din adresele de mail ce se vad si-n imaginea de mai sus.

Unicitatea serviciului de relatii cu clienti este posibilitatea ca in tarile unde sunt platforme dedicate cum este la noi sa fie disponibil si un program de relatii cu clientii disponibil in limba materna a jucatorului. Mai jos regasiti o imagine cu programul de suport in lima romana oferit de Unibet. Acesta are un interval orar decent atat pentru live chat cat si pentru mail si este disponibil in fiecare zi a saptamanii.

Profitati la maixm de Unibet si de serviciile sale. Fie vorba intre noi unde mai gasiti o casa de pariuri online sa de dedice clientilor sai din fiecare tara asa cum o face aceasta casa de jocuri de noroc online. Unibet isi imbunatateste in mod permanent calitatea serviciilor indiferent ca acesat pot fi de natura relatiilor cu clientii ca pana la urma acestia conteza pentru ei.

In cazul in care a-ti folosit o sesiune de live chat, mail-ul sau contactarea telefonica, Unibet va va solicita sa completati un formular de feedback prin care sa oferiti detalii despre modul cum a fost solutionata problema dumneavoastra de catre angajatii companiei, scopul fiind de imbunatatire a acestor servicii.