Care sunt cele mai populare tipuri de retragere pe 1xBet

Cartea de sport ofera mai multe metode pentru a alege de la momentul retragerii din contul dvs. 1xBet. Fiecare categorie are multe alte gateway-uri care faciliteaza cu usurinta procesul de retragere a numerarului si cand doriti.

Aruncati o privire pe urmatoarele:  Carduri bancare: Visa, Maestro, Portofele electronice: Qiwi, WebMoney, Skrill, B-Pay, Perfect Money, Plati mobile: Linia de albine, MTS, Tele, Sisteme de plata: Neteller, Platitor, EcoPayz, Schimbatoare de moneda electronica: 1xMoney. Depozit rapid, Terminale self service: Credite PB, Internet Banking: Polaris Bank, Astro Pay Direct, ECOBANKQ,  Cartele preplatite: AstroPay Card, Voucher PAYKASA, Transfer bancar: Transfer rapid, Banca bancara, Banca Patrimoniului, Moneda Crypto: Ethereum, Dash, Monero, Voucher-uri electronice: Voucher PS, e-voucher e Perfect Money,

Retragerea este la fel de simpla ca depunerea in cartea de sport. Puteti alege dintre mai multe metode enumerate mai sus pentru a incasa contul din contul dvs. Efectuati urmatoarele pentru a retrage.

1xbet

Faceti clic pe „Contul meu” mentionat in partea de sus a paginii de pornire. Apoi alegeti „Retragere fonduri” din lista lunga de optiuni disponibile.  Imediat ce o faceti, va aparea o fereastra de retragere care mentioneaza toate metodele de retragere disponibile. Alegeti oricare dintre metodele pe care le alegeti. De exemplu: alegeti Paytm ca metoda de retragere. Apoi, va trebui sa completati detaliile necesare, cum ar fi suma, numele paytm si numarul. Apoi faceti clic pe „Confirmare” pentru a initia retragerea. Fiecare gateway de plata are propriul sau timp de procesare.

Toate cererile dvs. de retragere sunt procesate 24 de ore din 24, iar timpul de procesare variaza de la o metoda la alta. De asemenea, puteti afla toate metodele disponibile astfel in fila „Metode de plata”, prezenta la sfarsitul paginii de pornire.

Valute acceptate ce le puteti tranzactiona sau paria in oricare dintre monedele mentionate mai jos la 1xBet: Rupa IND (INR), euro, Dolari SUA (USD), Rubla ruseasca (RUB), Lekan albanez (ALL), Dram armean (AMD), Kwanza angoleza (AOA),  Peso argentinian (ARS), Dolar australian (AUD), Bangladeshul Taka (BDT), Lev bulgar (BGN), Dolar canadian (CAD), Franc elvetian (CHF), Yen japonez (JPY),  Rupa din Srilankan (LKR)