Care sunt cele mai pariate optiuni la 22Bet

Plasarea de pariuri la Casa Pariurilor este foarte simpla.

Aveti mai multe variante de plasare a pariurilor la Casa Pariurilor.

Fie un pariu cu un singur meci pe bilet, puteti plasa pariuri in sistem, puteti plasa pariuri in accumulator. De asemenea, puteti plasa la Casa Pariurilor 22bet pariuri cu baze.

Biletele la pariuri pot sa fie plasate atat on line, accesand site-ul casei de pariuri si sa va conectati in contul pe care il aveti la Casa Pariurilor, fie direct intr-o agentie.

Fiecare meci in parte are mai multe tipuri de pariuri. Aceste tipuri de pariuri sunt indicate de numarul aflat in fata meciului ( de exemplu: +170 ).

Indiferent de casa de pariuri sau fie ca este vorba de 22Bet, acest tip de pronostic inseamna ca ambele echipe vor marca in meci. Acest tip de pariu se aplica doar in cazul meciurilor de fotbal. De asemenea, trebuie sa stiti ca acest tip de pariu, la 22Bet, nu este intalnit, ca in cazul altor case pariuri la mai toate campionatele de fotbal, ci doar la campionatele pe care ei le considera importante, Anglia,Italia, Spania, Germania, Franta. Si acest lucru este unu rau, pentru ca, campionate in care de obicei ambele echipe marcheaza in meci, nu au aceasta optiune de pariere la 22Bet.

Pariul “ambele echipe marcheza” se poate aplica atat asupra intregului meci, dar si in cazul primei reprise, a celei de-a 2 a reprise sau a ambelor reprise. Bine, acest lucru nu se aplica si in cazul Casei Pariurilor, pentru ca la ei veti gasi doar optiunea “ambele echipe marcheaza”pe intregul meci.

Din punctul de vedere al cotelor insa, optiunea “ambele echipe marcheza “la 22Bet are cote bune care merita jucate, chiar daca sunteti limitati din punctul de vedere al ofertei.

Doar la 22Bet apare sub aceasta denumire, in alte parti o veti sub denumirea de “GG”.

Partner: 22bet Francais: bbbet-fr.com