Depunerile si retragerile pe Unibet

Unibet ofera clientilor sai cele mai moderne si populare modalitati de plata fie ca vorbim de depuneri sau retrageri. Cand efectuati o depunere sau o retragere in/din contul de Unibet este bine ca in prealabil sa ne documentam in privinta acestor operatiuni. Cel mai facil mod de a face acest lucru este sa aruncam o privire la pagina de ajutor destinata acestor doua tipuri de operatiuni.

Consultand sectiuenea de asistenta clienti de la Unibet veti da si peste ecranul de mai sus. La sectiunea “Bani” va puteti informa cu privire la diferitele metode de depunere sau retragere care ne intereseaza in mod special, dar si alte informatii din aceasta sfera de interes ce se refera la impozitele si taxele ce se percep jucatorilor de jocuri de noroc, managementul balantei tale penrtu a vedea cand esti eligibil pentru a efectua o retragere, etc.

Modalitati de depunere pe Unibet

Unibet depuneri

Pe Unibet pot alege una din metodele de depunere prezentate in imaginea de mai sus. In dreptul fiecarei metode sunt disponibile sumele minime si maxime ce pot fi depuse prin metoda respectiva. Transferul bancar dureaza cel mai mult dar aici nu ai taxe si limite minime sau maxime. Dintre toate casele de pariuri online ce opereaza la noi Unibet este singura care accepta si depuneri telefonice.

Fiecare dintre voi decide cum doreste sa efectueze depuneri pe Unibet incat sa-i fie usor si comod de realizat. Cum este si vorba din batri cu drumul stiu este cel mai scurt, asa este si cu aceste depuneri.

Modalitati de retragere de pe Unibet

Efectuarea unei retrageri este la fel de usoara ca si o depunere. Tot ce trebuie sa faceti este sa va accesati sectiunea din cont unde vedeti optiunea de efectuare a unei retrageri. Instant se vor afisa optiunile de retragere care le aveti la dipsozitie. In functie de metoda aleasa se vor afisa si limitele minime/maxime prin metoda respectiva sau durata de procesare a retragerii. Duratele de retragere variaza intre 48 ore si intre 3 si 5 zile lucratoare in cazul transferului bancar. Din lista metodelor de retragere lispesc cardurile preplatite care sunt valabile doar si ca metoda de depunere nu si invers.

Inaite de a efectua o depunere sau o retragere este bine sa studiati aceste metode prezentate aici. Ne dorim sa fi fost expliciti si sa intelegeti cum functioneaza acestea pentru a nu fi nevoiti sa contactati serviciul de relatii cu clientii oferit de Unibet.